+31 (0)182 395460 ► ’s-Gravenbroekseweg 154 • 2811 GK • Reeuwijk

Ecologisch advies en landschapsinrichting

Een grondige kennis van  de ecologie van het Groene Hart vormt de basis voor de lokale expertise van Watersnip Advies. Ieder project begint bij ons met veldbezoek(en) die de nodige indrukken opleveren. Deze onvervangbare informatie uit het  veld wordt daarna aangevuld met kennis uit digitale bestanden. Door deze op de praktijk gerichte werkwijze onderscheidt Watersnip Advies zich van de bureaus  waar de medewerkers soms nauwelijks meer in het veld komen.

Onze  medewerkers hebben een academische of HBO-opleiding, en worden  op de werkvloer getraind in het vinden van praktische en betaalbare oplossingen voor de opdrachtgevers. Om de praktische kennis van het team steeds te vergroten, worden goede contacten onderhouden met de uitvoerders en werklieden in de projecten. Daarnaast is er steeds samenwerking met  wetenschappelijke onderzoekers aan universiteiten.

Watersnip Advies is lid van Ecocollectief, een werkverband waarin kennis en ervaring wordt gedeeld tussen landschapsbedrijven. Dit vindt plaats door middel van studieavonden en projectbezoeken.